Telefon

+36 30 574 8548

E-mail

info@bbbeauty.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

A japán méhviaszos ápolást négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. A császár udvarhölgyei – sőt, még a személyzet is – kifogástalan körmöket viselt, így a napi öltözék, smink és frizura mellett a körmök állapotára is rendkívül odafigyeltek. Ez ugyanis mindig elárulta a tulajdonosa társadalmi és anyagi helyzetét.

A japán manikűr/pedikűr remek gyógymód a repedezett, élettelen körmöknek. A kezelés során csak természetes anyagokkal dolgozik a szakember, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a számunkra esetleg idegen műköröm-alapanyagokkal ostromolnak majd minket. Ez a különleges eljárás nem csak erősebbé, fényesebbé is varázsolja körmeinket a módszerhez használatos méhviasznak köszönhetően.

Kezelés menete:
A japán méhviaszos ápoláshoz a szakemberek olyan egyedi alapanyagot (viaszt) alkalmaznak, melynek számos hasznos összetevője ismert. A krém tartalmaz vitaminokat (A, E, H), B5 provitamint, keratint, méh pollent, illetve a Japán-tengerből származó szilícium-dioxidot. Ezek együttesen hozzájárulnak körmünk egészségének megőrzéséhez, annak helyreállításához.

A japán manikűr/pedkűr során a szakember méhviasszal kezeli a felső körömlemezt, méghozzá a következő módon: a körmök finom mattítása után szarvasbőrből vagy báránybőrből készült polírozóval beledolgozza a természetes anyagot a felületbe, hogy a fénytelen, repedezett körmök visszanyerjék eredeti színüket és víztaszító hatásúvá váljanak. Ezzel nem csak szebbé, hanem ellenállóbbá is varázsolja őket, mert nem tudnak annyira felpuhulni például hajmosás vagy mosogatás közben, tehát kisebb az esély arra is, hogy egy hirtelen mozdulat következtében beszakadjanak. Ezt követően a szakember kőporral is átpolírozza a körmöt ugyanúgy, ahogy az előző réteggel tette, ettől a köröm ragyogóan fényes lesz legalább két-három hétig. A japán manikűrt /pedikűrt kúraszerűen kell alkalmazni, a köröm minőségétől függően körülbelül három-hat hónapig. A kezdeti időszakban ajánlott kéthetente meglátogatni a manikűrösünket/pedikűrösünket, utána elég háromhetente is. Bár már vannak divatos, színes és illatos változatok is, jobb ha az eredetit használjuk, mert tökéletes és tartós hatást biztosan csak ezzel érhetünk el.
Forrás: femcafe.hu

Körömápolás + Japán méhviaszos ápolás5000 Ft

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük