Telefon

+36 30 574 8548

E-mail

info@bbbeauty.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

A Podofix Spange körömszabályozás innovatív kezelési módszer a benőtt köröm kezelésére. Ez a fajta körömkorrekció szinte mindenki számára alkalmazható, beleértve a gyermekeket, cukorbetegeket*. Orvosi és esztétikai eredményei pácienseket és terapeutákat egyaránt meggyőzött.

A Podofix Spange körömszabályozás gyengéd alternatívát jelent a körömelváltozások korrekciójánál és segít, hogy a köröm visszanyerhesse eredeti, egészséges formáját. Ezzel az egyszerű módszerrel elkerülhetők az operációk és a kényelmetlen, fájó érzés is gyorsan, fájdalommentesen megszüntethető.

A Podofix Spange körömszabályozás az egyén saját körméhez alakítható és azonnal – észrevehetően – csökkenti a kényelmetlenséget a legtöbb esetben. A spange felragasztása és aktiválása csak néhány percet vesz igénybe és alig érzékelhető. A kezelés tartama alatt a mindennapi élet, a sport vagy vízi tevékenységek nem korlátozódnak.

A kezelési folyamat

A műanyag lap alkalmazkodik a páciens körömformájához. A megfelelő méret kiválasztása után a spangét felragasztjuk a körömre. Egy perc száradás után egy műanyag lapba beépített vezeték csavarásával aktiválódik a spang. Az aktiválódás után a körömszél kissé felemelkedik és a környező terület mentesül a fájdalom alól. A húzóerőt folyamatosan a pácienshez igazítjuk. A vezeték felesleges véget csavarás után el kell távolítani és zselés anyaggal lefedni.

*FIGYELMEZTETÉS: Diabéteszes betegek esetén minden spange felhelyezése előtt orvosi konzultáció szükséges!

Krónikus, súlyos gyulladás esetén orvos segítségét kell kérni, aki eltávolítja a gennytasakot és a granulációs szövetet, kitisztítja a körömsáncot. A gyulladás javulása után felhelyezhető a spange.

Podofix Spange körömszabályozás6000 Ft/köröm

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük