Telefon

+36 30 574 8548

E-mail

info@bbbeauty.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

A körömprotézis olyan módszer, amely segítségével mesterséges  lábkörmöt készíthetünk. Nem csak esztétikai megoldást nyújt viselőjének, hanem egészségügyi szempontból is ajánlatos.
Sok embernek van gondja a lábkörme deformitásával. Ennek több oka is lehet. Korábban erős külső roncsolás érte a lábujját, például ráesett  valami a lábára, bele rúgott valamibe és emiatt csak részlegesen maradt meg lábán a köröm. Vagy körömgomba támadta meg a lábát, ami idővel deformálhatja, elszínezheti, akár szinte meg is szüntetheti (lemorzsolódhat, magától leválhat stb) a lábon a körmöket.
Sérült vagy hiányos körmök pótlására többféle anyag létezik. Én a Gehwolt erre a célra kifejlesztett UV fényre kötő anyagát használom, mellyel rövid időn belül az egészséges körömlemezhez hasonló készíthető. A protézis az eredeti köröm formához hasonlóan reszelhető, formázható és lakkozható, géllakozható!
A körömprotézis alkalmazásához meg kell lennie legalább az eredeti köröm 1/3-ának.
A megfelelően elkészített körömprotézis általában 3-4 hétig viselhető, utána a pótlást cserélni kell. A megfelelő védelem érdekében az utókezelés elengedhetetlen!

Nyílt seb vagy egyéb körömágy sérülés illetve bakteriális fertőzés esetén a kezelés NEM végezhető el, csak abban az esetben, ha orvos már látta a beteg részt és meggyógyult a fertőzésből.

Körömprotézis készítése3000 Ft/köröm

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük