Telefon

+36 30 574 8548

E-mail

info@bbbeauty.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

A szemölcs egy vírus okozta bőrelváltozás, amit gyakran kevernek a tyúkszemmel, mert ahhoz nagyon hasonló elváltozást produkál a bőrben. Egy gyakorlott pedikűrös azonban számos jelből meg tudja mondani, hogy mivel is állunk szemben, hiszen míg a tyúkszemet kezelhetjük, addig a szemölccsel teljesen más teendők vannak. Mivel a vírus okozta szemölcs egy kisebb-nagyobb csomó, ami beékelődik a hámrétegbe és lenyúlik egészen a bőraljáig, érintve a kapilláris érhálózatot, ezzel veszélyt rejt, hiszen az érhálózaton keresztül egyszerűen közlekedhetnek a szervezetben, továbbfertőzve azt. Mivel kapcsolata van az idegekkel is, ezért egyben fájdalmat is okoz. Ez az ok, amiért mi pedikűrösök az ilyen elváltozásokat nem kezelhetjük, ellátásuk bőrgyógyász feladata.

Mi miben tudunk segíteni?

Gyakran a szemölcsöket vastag bőrkeményedés fedi. Ezt eltávolítjuk.
A szemölcs legfelső rétegét is eltávolítjuk úgy, hogy vérzést ne okozzunk. Felállítjuk a további kezelési tervet, melyet írásos formában át is adunk a vendégnek. Ismertetjük az elővigyázatosság szabályait. Kontrollkezelést egyeztetünk, követjük a gyógyulás folyamatát a tünetmentességig.
Nagy számban megjelenő, vagy nagy kiterjedésű szemölcsök esetén mi bőrgyógyász szakorvoshoz irányítjuk a hozzánk fordulókat.

Szemölcskezelés3500 Ft
Kontrollkezelés alkalmanként1500 Ft

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük