Telefon

+36 30 574 8548

E-mail

info@bbbeauty.hu

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek: 9-19

Problémás bőr kezelése az esztétikai eredményeken túl egészségügyi célokat is szolgál. Az ortopédiailag deformált lábakon a bőr a ránehezedő terhelés miatt kénytelen védekezni, ezért kialakul a bőrkeményedés. Sok esetben ezek már nem csak sima bőrkeményedések hanem bőrkérgesedések lesznek.
A lábbőr sok helyen repedezetté válik, sérülékeny lesz. Bakterális, vírusos és gombás fertőzések alakulhatnak ki a bőrön.
Fontos, hogy a szakember felismerje, hogy a különböző alapbetegségek esetén (pl. cukorbetegség, érszűkület, pszoriázis) milyen eszközök és anyagok használata javasolt és megengedett.
A pedikűr mindig a vendégkártya kitöltésével kezdődik. Hiszen nagyon fontos a kiváltó okok pontos feltárása a helyes kezelési terv kialakításához. Majd elkezdjük a problémás bőr kezelését. A kezelés végén ha szükséges hidratáljuk a bőrt és tehermentesítjük. Otthoni lábápolási tanácsokkal engedjük el a vendéget és ha szükséges szakorvoshoz irányítjuk.

  • diabéteszes, érszűkületes, pszoriázisos lábak kezelése
  • mély sarokrepedések kezelése
  • szarusodási zavarok kezelése

Cukorbetegeknél az izzadás elmaradása, lábszárazság, gyérebb vérellátás miatt nagyobb valószínűséggel jelennek meg ellátást igénylő problémák. Ezért – különösen látásromlás esetén – napi önellenőrzés mellett havonta kérje szakorvos segítségét!

Problémás bőrkezelés6000 Ft-tól

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük